Зеленський вніс в Раду законопроєкт про демобілізацію строковиків

Війна, Новини, Політика

Президент Володимир Зеленський зареєстрував у Верховній Раді законопроєкт про звільнення в запас строковиків після завершення терміну військової служби під час воєнного стану.  

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням нардепа Олексія Гончаренко у Telegram.

За даними сайту ВР, проєкт закону про внесення змін до глави ХІІ “Прикінцеві положення” Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” щодо строків строкової військової служби уже направлений на розгляд комітету.

“Законопроєктом пропонується: військовослужбовці строкової служби, строк яких закінчився під час дії воєнного стану та військову службу яких продовжено понад встановлені строки, звільняються з військової служби в запас у строки, визначені указом президента України.

Отже термінів немає. Все буде вирішувати указ Зеленського” – сказав Олексій Гончаренко.  

На сайті ВР тексту документа ще немає, але Гончаренко опублікував фото законопроєкту у Telegram.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.