Третя штурмова бригада знищила під Авдіївкою 35 окупантів. Ще 9 захопила в полон

Війна, Новини

Третя штурмова бригада показала відео нічного бою на Авдіївському напрямку та повідомила, що за ніч атак знищила 35 окупантів та ще 9 взяла у полон.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Гудзінський NEWS 🇺🇦.

“У спробах штурмувати накатами наші позиції на Авдіївському напрямку противник здійснив декілька висаджень десанту впритул до окопів.

Бійці одразу викликали вогневу підтримку й місце десантування ворога почали крити бригадні артилерія й дрони. На додаток – 200-их й 300-их окупантів давила російська БМП, яка доставляла нові групи десанту”.

За словами пресслужби бригади, більшість із вцілілих окупантів ліквідували в ближньому бою.

“За ніч атак бійці 1-го мехбату, ПТ батальйону, ЗРАДн, “Команди Постріл”, а також бійці 2-го штурмбату з РУП “Шершень”, пілоти 1-го штурмбату, 1-го мехбату, 2-го мехбату та БпАК Третьої штурмової бригади знищили: 35 окупантів — 200; і ще 9 — захоплені у полон”.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.