Байден назвав Путіна “схибленим сучим сином”

Новини, Політика

Президент США Джо Байден назвав президента Росії Владіміра Путіна “схибленим сучим сином” під час заходу зі збору коштів у середу в Сан-Франциско.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на CNN.

“У нас є схиблений сучий син, цей чолов’яга, Путін, інші. І ми завжди повинні турбуватися про ядерний конфлікт. Але екзистенційна загроза для людства – це клімат”, – сказав Байден, звертаючись до присутніх на благодійному вечорі.

Байден також розкритикував коментарі колишнього президента Дональда Трампа, який порівняв свої юридичні проблеми зі смертю російського опозиціонера і критика Кремля Алексєя Навального. Президент перефразував коментарі свого попередника, а потім сказав присутнім, що “якби я стояв тут 10-15 років тому і говорив усе це, ви б усі вважали, що я повинен бути ув’язнений”.

“Він порівнює себе з Навальним і каже, що через те, що наша країна стала комуністичною, його переслідували так само, як переслідували Навального. Звідки, чорт забирай, це береться”, – сказав Байден, за словами журналістів, присутніх у залі.

На відміну від Байдена та інших західних лідерів, Трамп, лідер республіканців на президентських виборах 2024 року, досі не засудив Росію або Путіна за смерть Навального.

Нагадаємо, Дональд Трамп на передвиборчому заході розповів, як погрожував союзникам “заохотити Росію” до агресії проти них, щоб змусити їх збільшити внески у колективну безпеку НАТО.

Його слова викликали неабиякий резонанс серед союзників по Альянсу.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.