ЗСУ вдарили по полігону армії РФ під час шикування: знищено щонайменше 60 окупантів – ЗМІ (відео+фото)

Війна, Новини

Російська служба BBC повідомляє, що Збройні сили України 20 лютого, ймовірно, вдарили по шикуванню російських мотострільців в окупованій частині Донеччини, поки загарбники чекали на командувача – загинули щонайменше 60 окупантів, за різними оцінками.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на російську службу BBC телеграм-канал Гудзінський NEWS 🇺🇦.

У середині дня 20 лютого українські військові, імовірно, завдали удару двома ракетами з РСЗВ HIMARS по полігону біля села Трудівське у Волноваському районі Донецької області, повідомили російській службі Бі-бі-сі кілька джерел, знайомих із ситуацією.

У цей момент на полігоні на шикуванні перебували військовослужбовці 36-ї гвардійської мотострілецької бригади (військова частина 06705), постійним місцем дислокації якої є місто Борзя Забайкальського краю.

У момент удару військовослужбовці 4, 5 і 6-ї роти цієї бригади були вишикувані на полігоні й очікували на прибуття командувача 29-ї армії Східного військового округу, генерал-майора Олега Моїсеєва”.

Окупант, що вижив, на відео, яке є в розпорядженні BBC, прокоментував це так: “Вишикували в чистому полі командири”.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.