В ОК “Південь” спростували заяву Шойгу про захоплення плацдарму на лівому березі Дніпра

Війна, Новини

В оперативному командуванні “Південь” спростували заяву міністра оборони Росії Сергія Шойгу про “зачистку” населеного пункту Кринки на лівобережжі Херсонщини.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на заяву ОК “Південь”.

“Російсько-окупаційні війська, не маючи успіху в штурмових діях на лівобережній Херсонщині, вдалися до маніпуляцій і фальсифікації фактів.

Військово-політичне керівництво країни агресора заявило про зачищення плацдарму на лівому березі Дніпра.

Офіційно повідомляємо, що дана інформація не відповідає дійсності”.

У командуванні повідомляють, що Сили оборони півдня України продовжують утримувати зайняті позиції і завдають значних втрат ворогу.

Окупанти протягом дня здійснили одну спробу штурму і відійшли через суттєві втрати.

Що передувало: 

Шойгу 20 лютого в доповіді президенту країни агресорки Володимиру Путіну заявив, що Кринки вже “зачищені”. Пізніше в інтерв’ю пропагандистському виданню ТАСС міністр заявив, що на березі Кринок вже стоять пости російських військ.

Шойгу також встиг відзначити “внесок у звільнення Кринок” російських десантників, 810-ї бригади морської піхоти, 45-ї бригади спецназу ВДВ, сил спеціальних операцій та авіації.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.