Блокада кордону з Польщею: у трьох пунктах почали пропускати легковики і автобуси (відео)

Новини, Суспільство

Станом на вечір 20 лютого польські аграрії продовжують блокувати 6 пунктів пропуску на кордоні з Україною, водночас у ПП “Устилуг”, “Рава-Руська” і “Угринів” почали пропускати пасажирський транспорт.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на речника Державної прикордонної служби України полковника Андрія Демченка в коментарі “Українській правді”.

“Ситуація кардинально не змінилася. В той же я час за інформацією від польських колег, близько 16 години польські фермери повідомили, що пропускатимуть по 5 легкових автомобілів в обох напрямках за пів години по напрямку пункту пропуску “Устилуг”. Також на цьому напрямку вони начебто поновлять нормальне сполучення для автобусів і пропускатимуть по кілька вантажівок на годину в обох напрямках.

Близько 17 години польські фермери також обіцяли зняти блокаду для легкових автомобілів та автобусів на напрямку “Рава-Руська”. Вантажівки планують пропускати по одній на годину в обох напрямках”.

Після 18 години стало відомо що, за повідомленням польських прикордонників, про мітингувальники розблокували смуги руху для легкових автомобілів та автобусів на напрямку ПП “Угринів”. Пропуск цієї категорії обіцяють здійснювати безперешкодно.

@gudzinskiy_life #польща #україна #агротрейдери #блокування_кордону #агробарони #зсу🇺🇦 #россия #зеленський🇺🇦 #сирський #політика #перемога #война #війна ♬ Versed Animal – DJ BAI

Ситуація щодо блокування вантажних автомобілів:  пропуск вантажівок на вʼїзд в Україну (виїзд з Польщі) наразі здійснюється по 4 вантажівки щогодини, та на виїзд з України вагою до 7,5 тон та понад 7,5 тон (вʼїзд в РП) здійснюється по 1 вантажівці щогодини.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.