Війна за Україну забрала життя ще двох захисників Василя Рашковецького та Михайла Дрогомирецько з Прикарпаття (фото)

Війна, Новини, Суспільство

Від отриманих поранень померли двоє захисників з Коломийського району Василь Рашковецький та Михайло Дрогомирецький.

Звістку про загибель воїна з Городенки Василя Рашковецького повідомив міський голова Богдан Кобилянський, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

В свій день народження, 18 лютого від поранень отриманих під час штурмових дій військових формувань російської федерації поблизу населеного пункту Берестове, Бахмутського району, Донецької області, загинув солдат, стрілець-помічник гранатометника, мотопіхотного батальйону 38-річний Рашковецький Василь Васильович.

Можливо, це чорно-біле зображення 1 особа та борода

19 лютого перестало битися серце коломиянина Михайла Дрогомирецького. Про це повідомив міський голова Коломиї Богдан Станіславський.

Він на передовій боронив нашу державу в складі 77-го батальйону територіальної оборони, був номером обслуги зенітного кулеметного відділення зенітного ракетно-артилерійського взводу роти вогневої підтримки.

“Михайло Дрогомирецький воював пліч-о-пліч із побратимами Сергієм Томащуком та Ігорем Ілюком, яких ми, на жаль, втратили 28 січня. У всіх була надія, що воїн виживе, але сьогодні він став до небесного строю разом з ними. Героя буде поховано на Алеї Слави в Коломиї”,- написав мер.

Згодом буде опубліковано інформацію коли громада зможе провести в останню путь нашого захисника.

Можливо, це чорно-біле зображення 1 людини

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.