На Луганщині загинув військовослужбовець з Прикарпаття Сергій Ганчак (фото)

Війна, Новини, Суспільство

Захисник загинув в районі Білогорівки Луганської області під час штурму збройних сил росії.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на сайт Підгайчиківської сільської ради.

Захищаючи волю і незалежність України у війні з російськими окупантами загинув військовослужбовець ЗСУ, навідник 1 аеромобільного відділення 1 аеромобільного взводу 3 аеромобільної роти, солдат Сергій Ганчак.

Військовослужбовець народився 16 жовтня 1990 року, був жителем села Джурків Підгайчиківської територіальної громади Коломийського району. Загинув 18 січня 2024 року.

“Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати, проте світлі спогади про Героя України завжди будуть сильнішими за смерть… Поділяємо ваше горе, сумуємо разом з вами, підтримуємо вас у годину скорботи.

Нехай світла пам’ять про Сергія назавжди залишиться в серцях близьких та знайомих, а Бог подарує йому вічне життя та спокій”, — йдеться у повідомлені громади.

Про дату та час зустрічі тіла Героя та чину похорону повідомлять згодом.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.