Зеленський готовий поїхати з Трампом на фронт, якщо той відвідає Україну (відео)

Війна, Новини, Політика

Президент Володимир Зеленський висловив готовність поїхати з Дональдом Трампом, імовірним кандидатом у президенти США, на фронт в Україні, аби він побачив реальність війни, яку хоче зупинити “за 24 години”.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Зеленського на Мюнхенській безпековій конференції, телеграм-канал Гудзінський NEWS 🇺🇦.

Голова держави нагадав, що публічно запросив Трампа в Україну й що українська влада вдячна США за підтримку обох партій та “завжди хоче, щоб вони знали справді, що відбувається на цій війні”.

“І якщо пан Трамп приїде, я готовий з ним поїхати на фронт. Я гадаю, якщо в нас буде розмова про те, як закінчити війну, ми повинні продемонструвати тим хто ухвалює рішення, що ж значить ця війна. Не те, що про це пишуть в Instagram, а справжня війна”, – додав він.

Дональд Трамп, який прагне переобратись на посаду у 2024 році, після перемоги на республіканських праймериз у Айові пообіцяв “дуже швидко” вирішити ситуацію з війною в Україні.

За даними ЗМІ, в разі перемоги Трамп збирається “зменшити зобов’язання” перед деякими членами НАТО, а також планує підштовхувати Україну і Росію до переговорів.

У листопаді Володимир Зеленський вже пропонував Трампу приїхати в Україну. Але Трамп відмовився, пославшись на “конфлікт інтересів” із чинною адміністрацією Джо Байдена.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.