У Карпатах рятувальники розшукали туристку, яка заблукала в горах

Новини, Суспільство

Рятувальники розшукали туристку, яка заблукала у горах.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ГУ ДСНС України в Івано-Франківській області.

Ввечері 16 лютого до рятувальників зателефонувала туристка та попросила про допомогу. Жінка повідомила про те, що під час руху по туристичному маршруту від водоспаду «Женецький Гук» в селі Татарів Надвірнянського району вона втратила орієнтир та заблукала.

Рятувальники підтримували зв’язок з туристкою та визначили попередні координати заблукалої. Близько півночі Яремчанські гірські рятувальники знайшли заблукалу 54-річну жінку в районі гори Горган Явірницький та здійснили її супровід до міста Яремче. Звідти жінка направилась до тимчасового місця проживання.

Рятувальники Прикарпаття вкотре нагадують: ніколи не вирушайте в гори на одинці, адже в будь-який момент вам може знадобитися допомога.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.