Прикордонники зупинили мікроавтобус, на якому порушники Львівської та Івано-Франківської областей намагалися дістатися Румунії (фото)

Кримінал, Новини
 Вчора вночі порушники на автомобілі вирушили в бік кордону та були затримані прикордонниками за 500 метрів від державної межі.


Про це  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Оперативні співробітники Чернівецького прикордонного загону здобули інформацію про те, що троє чоловіків планують незаконно потрапити до сусідньої країни.

Під час спілкування з затриманими правоохоронці з’ясували, що їхні дії через месенджер координував невідомий чоловік. За таку послугу без гарантії результату він вимагав з кожного з них 5 тисяч євро. По 4 з яких вони вже заплатили через електронний гаманець. А ще тисячу кожен мав перевести на рахунок «радника» після перетину кордону.

Відносно порушників, мешканців Львівської та Івано-Франківської областей, складено матеріали про адміністративне правопорушення.

Триває робота по встановленню головного організатора протиправної схеми.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.