Поліцейські Прикарпаття викрили двох правопорушників на спробі підкупу правоохоронців (фото)

Без рубрики

Мешканець Надвірної у райвідділі намагався дати поліцейському неправомірну вигоду, а житель Рогатинщини гроші залишив у службовому автомобілі.

Про це  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на поліцію області.

8 тисяч гривень пропонував чоловік співробітниці Надвірнянського РВП, щоби уникнути відповідальності за нетверезу їзду та повернення посвідчення водія. Напередодні на чоловіка склали адміністративний протокол.

“Поліцейська декілька разів зробила надвірнянцю зауваження, та попередила про кримінальну відповідальність за таке правопорушення. Утім чоловік слухати не став, і залишив 8 тисяч гривень на робочому столі поліцейської”, – інформує поліція області.

417433236 389762997031269 5028194318674707389 n scaled

Ще одну спробу надати неправомірну вигоду зафіксували на Рогатинщині.

Поліцейські зупинили 20-річного молодика, який керував мотоблоком. Молодик мав явні ознаки сильного алкогольного сп’яніння.

“Упродовж минулого року хлопець тричі притягувався до адміністративної відповідальності за керування транспортними засобами у стані сп’яніння. А у січні цього року Рогатинський суд позбавив його права керування транспортними засобами на 5 років. Під складання адміністративного протоколу молодик поставив на заднє сидіння службового автомобіля 4500 тисячі гривень з проханням не притягувати його до відповідальності”, – йдеться у повідомленні поліції.

 

За фактами пропозицій неправомірної вигоди службовим особам слідчі відкрили кримінальні провадження. Йдеться про ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.