На війні за країну загинув прикарпатський військовий Микола Струць

Війна, Новини, Суспільство

У російсько-українській війні загинув прикарпатський військовослужбовець Микола Струць.

У Верховинському районі, звідки родом військовий, 14 лютого оголосили днем жалоби за загиблим бійцем, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ .

З вересня 2023 року чоловік вважався зниклим безвісти. Захисника ідентифікували 8 лютого 2024 року.

«На знак скорботи за загиблим забезпечити приспущення Державного Прапора України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності.

Заборонено проведення розважально-концертних заходів на території громади, звучання розважальної музики у закладах торгівлі, ресторанного господарства, салонів та студій краси, громадському транспорті», — йдеться у повідомленні.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.