Марцінків провів у соцмережах опитування щодо доцільності ремонту міських доріг

Війна, Новини, Суспільство

Міський голова Івано-Франківська провів опитування мешканців щодо доцільності ремонту дорожнього покриття вулиць міста. Більшість опитаних висловились за проведення ямкового ремонту.

Про це Руслан Марцінків повідомив під час онлайн-ефіру на своїй сторінці, пише Бліц-Інфо.

За словами мера, він отримував багато звернень від мешканців щодо необхідності поточного ремонту доріг, тож вирішив влаштувати онлайн-опитування, чи потрібний ремонт і який саме.

“Ми провели опитування у Вайбері та Телеграмі про необхідність ремонту доріг, адже зараз велика ямковість. Питали чи треба зараз ремонтувати. Найбільше підтримки набрав ямковий поточний ремонт: понад 50% у Вайбер та понад 40% у Телеграм. 33 і 24%  відповідно, сказали нічого не ремонтувати – всі кошти на ЗСУ”,- розповів Марцінків.

Чи буде надалі впроваджена практика опитувань щодо доцільності ремонту мереж водопостачання чи початку опалювального сезону мер Івано-Франківська не повідомив.

Раніше Марцінків заявив, що пріоритетним напрямком для бюджетних витрат громади Івано-Франківська на 2024 рік буде допомога військовим. Дороги ремонтуватимуть лише аби забезпечити проїзд.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.