У ДТП на Прикарпатті загинув керманич легковика та травмований пасажир (фото)

Кримінал, Новини
Дорожньо-транспортна пригода трапилась 11 лютого близько 10 години в селі Пнів, що у Пасічнянській ТГ. У результаті з автопригоді водій загинув, а пасажира доставлено до лікарні.

Про це  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на Поліцію Івано-Франківської області

За попередньою інформацією, 30-річний водій мешканець Пасічнянської ТГ, керуючи автомобілем «Ауді-А6», рухаючись заокругленою ділянкою дороги, виїхав за межі проїзної частини вліво та допустив багаторазове перекидання автомобіля.

Внаслідок ДТП водій отримав тілесні ушкодження від яких помер на місці пригоди.

Пасажира, 1990 р.н., мешканця Пасічнянської ТГ з травмами доставлено у медзаклад.

Наразі призначено відповідні експертизи, у ході яких поліцейські з’ясують усі обставини даної автопригоди.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Шановні водії!

Будьте уважні під час їзди у темну пору доби, дотримуйтеся безпечної швидкості та Правил дорожнього руху.

Неправильна оцінка дорожньої ситуації, перевищення швидкості, порушення правил проїзду перехресть і переходів, керування у стані алкогольного сп’яніння нерідко призводять до дорожньо-транспортних пригод.

Поліцейські вкотре закликають всіх водіїв і пішоходів бути відповідальними та неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху.
Пам’ятайте, що від вас залежить безпека та життя кожного учасника дорожнього руху.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.