Розбату немає незважаючи на інцендент у Космачі, всі захищають неньку Україну (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

Всім уже відомо про прикрий факт, що мав місце 6 лютого п.р. у с. Космач, що на Косівщині. Ми поговорили з усіма сторонами конфлікту, всі розуміють, що сталося непорозуміння та емоції.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на фейсбук Мирона Дмитрика.

Але легше від цього не стає. Спозорилися на весь світ. Навіть москалі уже шарять свої ІПСО з каналу соловйова і компанії, і смакують «розбрат і небажання захищати Україну».

Так от, розбрату немає, Україна єдина, всі захищають Неньку. Дуже влучно з даного приводу зазначив військослужбовець, журналіст і депутат Мирон Дмитрик. Він заявляє, що багато косівчан зараз на фронті. Вони, разом з українцями з інших регіонів, щодня рятують Україну!

Також читати: У результаті конфлікту в Косівському районі постраждали троє людей, серед них – неповнолітня (відео+фото)

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.