Посол Британії в НАТО: Україні слід знизити очікування щодо саміту Альянсу у Вашингтоні

Новини, Політика

Україні не варто очікувати значного прогресу щодо її заявки на членство в НАТО на майбутньому саміті Альянсу у Вашингтоні.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на посола Великої Британії в НАТО Девіда Кворрі, інформує Politico.

Члени Альянсу зберуться в столиці США 9-11 липня, і хоча питання членства України в НАТО, ймовірно, буде обговорюватися, Кворрі сказав, що Києву слід зменшити свої очікування.

“Я не очікую великого стрибка вперед у цьому питанні, головним чином через ймовірну ситуацію на місцях”, – сказав посол.

Водночас, за словами Кворрі, Британія “абсолютно переконана, що законне місце України – в НАТО”.

“Це питання коли, а не якщо, і наша робота тут полягає в тому, щоб продовжувати підтримувати Україну в міру того, як вона наближається до Альянсу”, – сказав він.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.