Росія побачила саботаж своїх “виборів” у країнах Балтії і вдалася до погроз

Війна, Новини, Політика

У Міністерство закордонних справ Росії викликали тимчасових повірених у справах держав Балтії в Москві, яким висловили погрози у зв’язку з майбутніми “виборами” президента РФ.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на МЗС РФ.

Дипломатів викликали 6 лютого у зв’язку з “відсутністю належної реакції влади Латвії, Литви та Естонії на неодноразові звернення російської сторони гарантувати безпеку на виборах президента Російської Федерації в березні цього року”.

В МЗС РФ вимагають, щоб влада Латвії, Литви та Естонії вжила “всіх необхідних заходів для забезпечення безпеки виборців”, а також для співробітників посольств Росії в період голосування.

У міністерстві пригрозили “серйозним протестом” російських громадян у цих країнах, якщо їм створять “труднощі” під час проведення виборів.

“У разі продовження саботажу діятимемо рішуче у двосторонньому контексті та в міжнародних структурах, покладаючи відповідальність на владу держав Балтії за таку позицію”.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.