За підозрою у розповсюдженні наркотиків правоохоронці Прикарпаття затримали наркоторговця (фото)

Кримінал, Новини
За підозрою у розповсюдженні наркотиків правоохоронці Прикарпаття затримали наркоторговця.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на повідомлення поліції Івано-Франківської області.

Наркозбувача викрили під час збуту наркотичних засобів. Фігуранта слідчі затримали в процесуальному порядку. Проводяться заходи зі встановлення злочинних зв’язків правопорушника, його можливих спільників та канали надходження заборонених речовин.
Протиправну діяльність 23-річного мешканця Коломиї задокументували оперативники коломийського районного відділу поліції. Минулих вихідних співробітники поліції зупинили чоловіка на одній із вулиць Коломиї.
Під час поверхневої перевірки правоохоронці виявили та вилучили майже десяток поліетиленових зіп-пакетів, з порошкоподібною речовиною, ззовні схожою на наркотичні засоби «амфетамін» та «марихуана». Заборонені речовини останній зберігав з метою подальшого збуту.
Все виявлене поліцейські направили на експертизу.
На підставі зібраних доказів причетності до злочину слідчі затримали правопорушника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.
Вирішується питання про оголошення йому підозру у вчиненні злочину, передбаченого за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Невдовзі суд обере чоловіку запобіжний захід.
За вчинене наркоторговцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до десяти років з конфіскацією майна.
Наразі проводяться заходи зі встановлення злочинних зв’язків затриманого, інших можливих каналів придбання та розповсюдження наркотичних засобів.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.