Потом і кров’ю. Бойовий медик з Франківська отримав медаль “За розвиток Запорізького краю” (фото)

Війна, Здоров'я, Новини

Начальника відділу охорони КП «Муніципальна інспекція «Добродій» з Івано-Франківська Юрія Лазавенка відзначили нагородою від Запорізької обласної військової адміністрації — медаллю «За розвиток Запорізького краю».

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Вікна.

“Ми вже тут біля двох років. Цей український край вже став майже домом. Тому і відзнака відповідна. Може назва і не героїчна, але ми його дійсно розвиваємо, як уміємо. Потом і кров’ю”, — каже Юрій Лазавенко.

Франківець воював у 2014-2015 роках, а після повномасштабного вторгнення росії 24 лютого 2022 року без будь-яких вагань повернувся до армії. Посада — бойовий медик. Воює на південному напрямку фронту.

Загалом значна частина працівників інспекції боронять Україну у лавах ЗСУ, йдеться в повідомленні КП “Муніципальна інспекція “Добродій”.

“Ті “Добродії”, що залишились і працюють в тилу — регулярно допомагають технікою, зв’язком та екіпіруванням. Дякуємо всім нашим хлопцям і дівчатам, які тримають міцну оборону!” — повідомляють комунальники Івано-Франківська.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.