У ЗСУ розповіли про успіхи Сил оборони біля Кліщіївки

Війна, Новини

Українські військові мають успіхи в районі Кліщіївки на Бахмутському напрямку, але ситуація динамічна й може змінюватися.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на пресофіцера 26 артилерійської бригади імені генерал-хорунжого Романа Дашкевича Олега Калашнікова в ефірі телемарафону.

Калашнікова попросили прокоментувати повідомлення Інституту вивчення війни про те, що українські військові мають підтверджені успіхи під Бахмутом на схід від Кліщіївки.

“Щодо Кліщіївки, ми можемо спостерігати дійсно досить активні дії з нашої сторони. Дійсно, ми маємо успіх у просуванні, звільненні деякої нашої території, відбили з деяких позицій ворога і їх зайняли.

Однак обстановка дійсно дуже динамічна. Це гойдалки – сьогодні ми якісь позиції зайняли, завтра вони. Це тактичний рівень”.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.