Намагався нелегально втекти: мешканця Івано-Франківщини затримали на кордоні (відео)

Новини, Суспільство

У Чернівецькій області прикордонники виявили порушників, котрі намагалися непомітно підібратися до кордону.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Західне регіональне управління Держприкордонслужби України – Західний кордон.

Оперативні співробітники Чернівецького прикордонного загону отримали випереджувальну інформацію про підготовку незаконного перетину державного кордону України з Румунією.

На одному з контрольних постів прикордонники зупинили автомобіль під керуванням місцевого жителя. Під час огляду авто у правоохоронців виникла підозра про внесення змін в конструкцію транспортного засобу.

У ході ретельної перевірки прикордонники виявили схованку, в якій водій намагався незаконно перемістити через державний кордон двох чоловіків, жителів Івано-Франківської та Дніпропетровської областей.

“Стосовно затриманих складено протоколи про адміністративне правопорушення. Водій затриманий в порядку статті 208 КПК України.

Йому загрожує кримінальна відповідальність, передбачена статтею 332 Кримінального кодексу України”, – зазначено у дописі.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.