З російського полону повернувся прикордонник з Прикарпаття, який вважався зниклим безвісти, Михайло Шемоніцький

Війна, Новини, Політика
Під час обміну полоненими, 31 січня 2024 року, з російської неволі повернувся прикордонник з Івано-Франківщини Михайло Шемоніцький.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Суспільне.

Голова Переріслянської сільської громади Володимир Молдавчук розповів, що йськовослужбовець майже два роки вважався зниклим безвісти.

Михайло Шемоніцький — родом із села Перерісль, проживав на Полтавщині. Чоловік перебував на фронті з перших днів повномасштабної війни, каже Володимир Молдавчук.

Військовий Михайло Шемоніцький служив солдатом, кухарем відділення тилового забезпечення прикордонної комендатури швидкого реагування “Щастя”. Він вважався зниклим безвісти після боїв у селі Нове на Луганщині.

“Батьки воїна проживають у Сполучених Штатах Америки. До обміну їхній син вважався зниклим безвісти, ніякої інформації про нього не було.

Позаду — пекло полону, попереду — щасливі родичі та вдячні односельці. Слава нашим хлопцям! Слава Україні!” — каже голова громади.

Під час обміну, 31 січня, також повернулися з полону прикарпатські військовослужбовці Василь Шевернюк та Василь Стефурак.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.