Безкоштовна підготовка до успішного складання НМТ-2024 з іноземних мов! (фото)

Новини, Суспільство

Прикарпатський національний університет анонсував безплатні заняття з іноземних мов до Національного мультитесту.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням насайт університету.

Підготовка складається з 16 уроків й стартує з другого березня.

Заняття проводяться доцентами трьох профільних кафедр. Уроки присвячені повтору окремої граматичної теми на рівні В1-В2, яка завжди включена у тестах НМТ.

“Заняття насичені лексико-граматичними вправами, які мають таку ж саму структуру, як і на екзамені. Окрім того, на кожному занятті ми покращуємо розмовні навички учнів, переглядаючи коротенькі автентичні відео на сучасну тематику й обговорюємо їх разом.

Перевагою саме такої підготовки до НМТ є те, що ми ретельно пропрацьовуємо усі види завдань (читання, вибір правильної відповіді, граматики, використання мови) за два місяці, що 100% збільшить шанс абітурієнтів скласти екзамен краще, зважаючи на жорсткіші умови оцінювання тесту цьогоріч”, – кажуть у ПНУ.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.