І буде “Помста”: у Гвардії наступу з’явилася десята бригада – прикордонників

Війна, Новини

Державна прикордонна служба збільшує свої бойові можливості: на базі Луганського прикордонного загону було створено ще один загін бригадного типу, який уже виконує завдання з відбиття російської агресії.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу ДПСУ.

Він отримав назву “Помста” і входить до бригад Гвардії наступу (це вже 10-та бригада Гвардії наступу –ред.).

Лише від початку повномасштабного вторгнення 5 військовослужбовців прикордонного загону удостоєні почесним званням Героя України з нагородженням ордена “Золота Зірка”, 4 з них – посмертно.

“Нині Луганський прикордонний загін реформовано у бригаду Гвардії наступу із символічною назвою “Помста”. І в цьому є конкретний символізм, адже, як зазначив голова ДПСУ (Сергій Дейнеко –ред.), загарбники зможуть це відчути на собі і за кожного побратима, від першого загиблого в ніч на 24 лютого 2022 року прикордонника – майстер-сержанта Дениса Ткача, який загинув під час бою з диверсійно-розвідувальною групою на відділі прикордонної служби “Мілове”, до всіх загиблих у цій війні, буде конкретна помста”.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.