Прикарпатська сноубордистка виборола медаль на змаганнях в Італії

Новини, Суспільство

Прикарпатські спортсмени – відзначились на міжнародній арені.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на голову ОВА Світлану Онищук.

Спершу Елеонора Павлюк (на світлині) виборола «бронзу» на змаганнях FIS Alperiacup зі сноубордингу в Італії. До речі, це вже друга медаль у цьому сезоні для нашої землячки. У грудні на юніорських FIS змаганнях вона здобула перемогу.

Водночас на чемпіонаті світу з польотного трампліну в Австрії відзначився Євген Марусяк. Наш спортсмен став 27 зі стрибків на лижах з трампліну. Відтак потрапивши у топ-30, Євген продовжить боротьбу.

“Ваші високі досягнення – свідчення багаторічної праці й наполегливості! Вітаємо з новими здобутками спортсменів та їхніх наставників! Так тримати”, – написала голова ОВА Світлана Онищук.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.