На Прикарпатті засуджені долучилися до плетіння маскувальних сіток (фото)

Новини, Суспільство

У День Соборності України до волонтерів центру «Волонтерська юність» долучилися працівники Калуського відділу пробації разом із засудженими особами, які перебувають на обліку у відділі.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на у Калуську міську раду.

Як зазначають, на обліку у відділі пробації перебувають засуджені до покарання, що не пов’язане з позбавленням волі та особи, яким покарання у виді позбавлення волі замінено на покарання у виді громадських або виправних робіт, а також звільнені з випробувальним терміном від відбування покарання у виді позбавлення (обмеження) волі.

Працівники відділу зазначають, що на пропозицію засуджені відгукнулися охоче. За день роботи усі разом сплели значну частину маскувальної сітки, яку волонтери передадуть військовослужбовцям на фронт. Також запевнили, що це їх не остання допомога.
“Долучення до волонтерства – один з видів соціально-виховної роботи із засудженими до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, які проводять працівники Калуського відділу пробації”, – додають у дописі.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.