Прикордонники затримали чотирьох прикарпатців, які намагалися незаконно перетнути кордон

Новини, Суспільство

На заваді правопорушникам стали прикордонники Мукачівського загону.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

За добу на Закарпатті 16 чоловіків намагалися незаконно перетнути кордони Угорщини та Румунії. Пройти повз прикордонні наряди та потрапити в Угорщину в обхід пунктів пропуску спробували 10 чоловіків, серед них четверо жителів Івано-Франківщини, двоє жителів Київщини та жителі Дніпропетровщини, Вінниччини та Волині.

Зазначають, що стосовно затриманих склали протоколи про адмінправопорушення, передбачене ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Невдовзі оцінку їх діям надаватиме суд.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.