На Івано-Франківщині попрощаються з солдатом Миколою Курилюком (фото)

Війна, Новини

Сьогодні, 16 січня, попрощаються з Героєм Миколою Курилюком.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з  посиланням на заступник голови Богородчанської громади Олександра Бойчука.

“Сьогодні, 16 січня 2024 року о 14:00, в селі Старуня, біля домівки, а далі в церкві Святої мучениці Параскеви відбудеться чин християнського похорону Героя Миколи Курилюка.

Микола Курилюк народився 18 грудня 1974 року. З початку повномаштабного вторгнення, не вагаючись пішов на фронт, аби боронити рідну Батьківщину. Був відданим службовому обов’язку, гідно виконував всі бойові завдання”, – пише Олександр Бойчук.

Відомо, що військовослужбовець отримав важке поранення 2 травня 2023 року під час проходження військової служби та виконання завдань із захисту Вітчизни в районі міста Гуляйполе Запорізької області.

Герой переніс складну операцію, був вимушений довгий час проходити курс реабілітації. Не здавався і хотів повернутися до нормального життя. Але організм не витримав навантаження.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.