Верховний суд відкрив шлях до поновлення на посаді чиновниці з паспортом РФ: Мін’юст проти

Новини, Суспільство

Міністерство юстиції протистоятиме в суді поверненню на посаду ексчиновниці Марини Прилуцької, яка, за даними СБУ, добровільно отримала російське громадянство та під час перебування в АР Крим контактувала зі співробітниками ФСБ РФ.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з  посиланням на Мін’юст у Facebook, Судову газету“.

Шлях до поновлення на посаді колишній заступниці начальника Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції – начальниці Управління забезпечення примусового виконання рішень у Київській області відкрив Верховний cуд.

9 січня колегія суддів Касаційного адміністративного суду ВС у складі судді-доповідача Андрія Жука, суддів Наталії Мартинюк та Жанни Мельник-Томенко скасувала постанову Шостого апеляційного адміністративного суду про законність звільнення громадянки РФ з посади державної служби.

Справу направлено на новий розгляд до Шостого апеляційного адміністративного суду.

Мін’юст наголошує, в матеріалах справи наявні документи, надані Службою безпеки України, які свідчать про добровільне набуття колишнім державним службовцем Міністерства юстиції громадянства країни-агресора.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.