Як працюють танкісти коломийської “десятки” на одному із напрямків фронту (відео)

Відео-новини, Війна, Новини

У 10 гірсько-штурмовій бригаді “Едельвейс” показали роботу екіпажу танка на одному із напрямків фронту російсько-української війни.

Відповідне відео опублікували на Youtube-каналі військових, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Бліц-інфо.

Боєць на позивний Афоня – командир танка, головний сержант взводу. Він брав участь у боях за Маріуполь, воював під Бахмутом. Зараз – на одному із гарячих напрямків фронту.

До війни Афоня був охоронцем в магазині. На водія-механіка він навчився за тиждень, а вже на командира – два місяці.

“Найскладніше – це були Кухарі. Це Житомирська область, коли ми відбивали, – ділиться військовий. – Моє діло яке? Захищати Україну. Я її захищаю, до кінця, до перемоги”.

Детальніше у відео:

Фото Микита Шандиба, пресофіцер 10 гірсько-штурмової бригади “Едельвейс”

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.