У неділю в Україні невеликий сніг, морози до -18° (карта)

Новини, Суспільство, Туризм

У неділю, 14 січня, на більшості території України очікується невеликий сніг, подекуди з дощем, у Карпатах місцями хуртовини.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Український гідрометеорологічний центр.

прогноз погоди на 14 січня, Укргідрометцентр

прогноз погоди на 14 січня, Укргідрометцентр

В Україні буде хмарно. Невеликий сніг, вдень у південних областях з дощем, лише на Одещині без опадів. На дорогах країни ожеледиця.

Вітер південний, південно-західний, 7-12 м/с, в західних областях місцями пориви 15-20 м/с, в Карпатах 20-25 м/с, місцями хуртовини.

Температура вночі 7-12°, у східних, Сумській та місцями Чернігівській областях 13-18° морозу, вдень 0-5° морозу, в Карпатах 4-9° морозу; в західних областях та південній частині країни вночі 2-7° морозу, вдень від 1° морозу до 4° тепла.

На Київщині 14 січня хмарно, невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с.

Температура по області вночі 7-12°, вдень 0-5° морозу; у Києві вночі 7-9°, вдень 0-2° морозу.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.