Сирський: Наступ російської армії зазнає невдачі

Війна, Новини

Командування російської окупаційної армії не досягло тих цілей, яке воно ставило в останні місяці.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на командувача Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковника Олександра Сирського, передає “АрміяInform”.

Він повідомив, що противник продовжує наступати на декількох напрямках, та в нього є ресурси для цього, але в цілому зимовий наступу армії РФ не має успіху.

“Я би більше сказав, що наступ російської армії зазнає невдачі… Вони неодноразово визначали для себе терміни захоплення тих чи інших населених пунктів, виходи на певні рубежі, потім їх переносили — ці задачі в них дійсно провалені”.

Раніше Сирський розповідав, що спостерігається підготовка до відновлення наступальних дій ворога на Сіверському напрямку на сході України. Росіяни переміщують підрозділи “шторм” та здійснюють формування штурмових рот.

Очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов також підтвердив, що окупаційні війська готуються до чергового наступу поблизу Синьківки на Купʼянському напрямку.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.