Родинам полеглих прикарпатських військових передали державні нагороди (фото)

Новини, Суспільство

Родинам полеглих Героїв з Калуського району вручили державні нагороди.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на голову Івано-Франківської ОДА Світлану Онищук.

За мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку орденом «Богдана Хмельницького» (ІІІ ступеня) (посмертно) нагороджено Василя Бардзія.

Орденом «За мужність» ІІ ступеня нагороджено (посмертно) Миколу Пилипчука.

Орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджено (посмертно):

Андрія Кравця, Марата Дадабаєва, Олександра Соцького,  Ігоря Панасенка, Валентина Нестерова, Михайла Волошина, Ярослава Тимонініна, Федора Маруняка, Віталія Поліщука, Ігоря Бернадинюка, Андрія Пилипчука, Миколу Масіна, Степана Петріва, Петра Лесюка, Романа Струтинського, Андрія Поповича.

Медаллю «Захиснику Вітчизни» (посмертно) нагороджено Василя Гретчина.
Обласні нагороди – медалі «За заслуги перед Прикарпаттям» (посмертно) вручили рідним Андрія Поповича, Романа Струтинського.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережахfacebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.