Захисника з Прикарпаття Ігоря Козуня нагородили нагрудним знаком “Золотий хрест”

Війна, Новини

Військовослужбовця із села Ямниця Ігоря Козуня Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний нагородив почесним нагрудним знаком “Золотий хрест” за бойові заслуги.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на сайт Ямницької територіальної громади.

Захисник боронить Україну з перших днів повномасштабного вторгнення рф, протягом служби проявив хист та зразковість під час реалізації поставлених перед ним бойових завдань.

“За проявлену особисту мужність та героїзм, стійкість, рішучість та заслуги при виконанні військового обов’язку Ігор Козунь у грудні 2023 р. відзначений почесною нагородою “Золотий хрест” Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного”, зазначають у повідомленні.

Сьогодні військовослужбовець продовжує захищати країну від окупантів на бойових позиціях.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.