У мережі повідомляють про смерть у Криму начальника Генштабу ЗС РФ Валерія Герасимова (відео)

Війна, Новини

У мережі в п’ятницю, 5 січня, з’являються повідомлення про смерть під час атаки на Крим начальника Генерального штабу Збройних сил Росії і першого заступника міністра оборони Росії Валерія Герасимова.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ , з посиланням на тік-ток головного редактора газети “Воїн України”.

Як відомо, 4 січня, близько 15:40, у Севастополі оголосили повітряну тривогу. Також перед цим російські окупанти перекрили рух Кримським мостом. Близько години росіяни скаржилися на масований ракетний обстріл, а на території Севастополя та Євпаторії лунали вибухи.

@gudzinskiy_life #герасимов #начальник_генштабу #генштаб_рф #шойгу #путин #севастополь #крим #арк #залужний🇺🇦 #зеленський🇺🇦 #зсу ♬ Epic News – DM Production

Пізніше Управління стратегічних комунікацій ЗСУ заявило, що поблизу окупованого Севастополя було вражено пункт з’єднання російських окупаційних військ.

Командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук повідомив, що операцію було проведено за допомогою українських пілотів.

У мережі повідомляють про смерть у Криму першого заступника міністра оборони РФ

Про подію також повідомив телеграм-канал «Кремлівська табакерка». Він стверджує, що було випущено 10 ракет, три з них вразили дві цілі. В результаті загинули 23 військові РФ, з них п’ятеро – високопоставлені офіцери, не менше дев’яти – спецназівці. Також окупанти втратили кілька систем протиповітряної оборони та радіоелектронної боротьби.

У мережі повідомляють про смерть у Криму першого заступника міністра оборони РФ
Сьогодні, 5 січня, зранку у російських пабликах повідомляється про можливу загибель під час цієї атаки начальника штабу Збройних сил РФ Валерія Герасимова.

“За попередніми даними, при атаці на Крим загинув Валерій Герасимов, який знаходився в момент атаки в командному пункті поблизу Севастополя”, – пише телеграм-канал «Ватопад».

У мережі повідомляють про смерть у Криму першого заступника міністра оборони РФ
Втім, офіційного підтвердження загибелі Герасимова наразі немає.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.