ТЦК викрав водія, дружину з дитиною кинули на трасі серед ночі на Закарпатті (відео+фото)

Кримінал, Новини
ТЦК викрав водія, дружину з дитиною кинули десь на трасі серед ночі у селі Міжгір’я на Закарпатті. Військові забрали чоловіка та його документи. У дружини немає можливості з ним зв’язатися. Вона у розпачі, дитина від переляку плаче.
Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням фейсбук – сторінку нардепа Георгія Мазурашу.
“Зупинили авто, водія люди у військовій формі («військоматні» по ідеї) силою витягнули і на своїй машині повезли прогнозованов Хустський ТЦК.Телефон забрали (за крадіжки людей і незаконне відбирання речей та утримання нікого ж не покарали, а отже система каже «можна» займатися беззаконням”, – йдеться у дописі.

Дружина з дитиною залишились в машині. Водійських прав жінка немає, розгублені з дитиною залишилися на дорозі.

Нардеп ставить кілька запитань:
  • Чи буде таким чином мобілізований реально захищати Вітчизну?
  • Які емоції щодо військових, влади, рідної країни відчуває ця громадянка України, її викрадений людьми у вііськовій формі чоловік, дитина, на очах якої викрадали тата?..
  • Яким чином таке беззаконня мало би допомагати Україні успішніше протистояти рашистській агресії?
  • Чи не свідомо займаються таким шкілництвом, аби швидше довести Україну до стану неспроможності протистояти агресорам?..:((
“Рустем Умєров, Валерій Залужний, зверніть увпгу, нарешті, на те, що ТЦКашники перетворилися фактично на бандитів у військовій формі, які займаються шкідництвом на падість і користь ворогам, по суті:((
Ігор Клименко, попросіть підлеглих перевірити Хустський ТЦК та СП на предметнезаконноно утримання там викрадених громадян”, – додає Мазурашу.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.