На Івано-Франківщині викрили та знешкодили угрупування, що розповсюджувало наркотичні речовини (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

Поліцейські знешкодили два злочинні угруповання, які розповсюджували наркотичні речовини на території західних областей.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ , з посиланням на Поліцію Івано-Франківської області.

Оперативники управління стратегічних розслідувань в Рівненькій області задокументували протиправну діяльність злочинної групи у складі шести осіб. У двох нарколабораторіях її учасники виготовляти метамфетамін і збували на території міста Рівне та регіону.

Ще один канал розповсюдження наркотиків перекрили оперативники управління стратегічних розслідувань в Івано-Франківській області. Організувала наркотрафік до СІЗО 29-річна так звана «смотряща за камерою».

Фігурантка залучила до протиправної діяльності свою співкамерницю та ще трьох осіб із волі. Останні передавали наркотичні речовини до установи у вигляді передач, ховаючи їх у товари загального вжитку, засоби гігієни та харчові продукти. Після отримання посилок організаторка угруповання розповсюджувала «товар» серед інших ув’язнених за готівку.

Загалом, 11 фігурантам двох угруповань – організаторам та співучасникам – співробітниками слідчих підрозділів ГУНП в Рівненській та Івано-Франківській областях було повідомлено про підозру.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.