В Україні загинув ще один росіянський генерал (відео)

Війна, Новини

Колишній очільник УМВС у Єкатеринбурзі, російський генерал Ігор Трифонов загинув на війні в Україні. Раніше його засудили до дев’яти з половиною років колонії у справі про хабар.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на російське видання «Коммерсант».

Ігор Трифонов очолював УМВС у Єкатеринбурзі з 2011 до 2017 року, після чого до 2019 року керував ГУ МВС у Карачаєво-Черкесії.

@gudzinskiy_life #трифонов #челябинск #перемога🇺🇦 #залужний🥰❤️ #зеленський🇺🇦 #россия #путин #війна #зсу #україна ♬ Epic Orchestra – Red Cat Blue

У серпні 2022 року Трифонова визнали винним у незаконному зберіганні зброї та отриманні хабаря за порушення кримінальної справи щодо шахрайства з коштами банку «Кольцо Уралу».

У березні 2023 року вирок пом’якшили, а строк зменшили на два місяці – до дев’яти років і чотирьох місяців колонії суворого режиму.

Зазначається, що Трифонов довго домагався укладення контракту з Міноборони РФ, а виїхати на війну у нього вийшло наприкінці 2023 року.

Водночас адвокатка генерала Ольга Кезік заявила, що поки не отримала офіційних документів, що підтверджують звільнення Трифонова.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.