По 10 тисяч гривень на кожного: скільки коштів Івано-Франківська громада спрямувала на реабілітацію військових у 2024 році

Новини, Суспільство

На 2024 рік в Івано-Франківській громаді заклали 18 мільйонів гривень на реабілітацію військових. Зокрема, передбачили по 10 тисяч гривень на кожного.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на Руслана Марцінківа, міського голову.

До слова, також два мільйони гривень вирішили спрямувати на виплати з нагоди народження дітей.

“Є й інші програми допомоги по інших напрямках. Пріоритет на цей рік – військові. Для нашої громади це дуже важливо. Ми розуміємо, що очікувати грошей від наших міжнародних партнерів не можемо.

Крім того, ми розуміємо, що відбуватимуться великі зміни у світі: це і вибори у США, і у московії, і в деяких західних країнах. Це безпосередньо впливатиме”, – каже Марцінків.

За його словами, 2024 рік стане визначальним, якою буде Україна.

Нагадаємо також, що в Івано-Франківській громаді прийнята програма соціальної підтримки окремих категорій на 2023-2035 роки.

Відтак, допомога пораненим бійцям становить 10 тисяч гривень. У 2023 році таку допомогу отримали 442 захисники на загальну суму 4 420 000 гривень. Від початку повномасштабного вторгнення вже 567 військовослужбовців отримали кошти на загальну суму  5 670 000 гривень.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.