Російські ракети 2 січня пошкодили фабрику бренду тактичного одягу M‑TAC у Києві

Кримінал, Новини, Політика

Через ракетну атаку росіян на Київ 2 січня виробничі потужності та складські приміщення українського виробника тактичного одягу M‑TAC були пошкоджені чи повністю знищені.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на повідомлення компанії.

“У звʼязку з масовою терористичною ракетною атакою на Київ виробничі потужності та складські приміщення М-Тас були пошкоджені/знищені”, – йдеться в повідомленні.

У компанії додають, що після встановлення ступеня пошкоджень і завданих збитків, буде розпочато відправку наявних товарів та/або повернення коштів.

Нагадаємо:

М-Тас (Militarist Тactical) – це український виробник тактичного одягу, взяття та спорядження, який був заснований Олександром Карасьовим та Денисом Головком.

Влітку 2022 року виробництво M‑TAC виросло втричі. Компанія відкрила фабрику у Львівській області на 6000 кв. м та орендувала додаткові 2000 кв. м для київської фабрики.

Загалом виторг M‑TAC у 2022 році становив 600-650 млн грн.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.