На війні за Україну загинув аеророзвідник з Франківська Євген Хоміцький

Війна, Новини, Суспільство

На фронті загинув 31-річний франківець Євген Хоміцький, який воював за Україну ще в АТО/ООС.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на сторінку Івано-Франківської центральної міської лікарні, де медсестрою працює його дружина.

“Щирі співчуття приносимо нашій медичній сестрі Віталії Хоміцькій з приводу смерті чоловіка на війні. За попередньою інформацією, військовослужбовець загинув 30 грудня під час виконання бойового завдання. Без батька залишилися двоє дітей. Це великий біль втрати для всіх нас”, – пишуть колеги.

Франківець Євген Хоміцький брав участь в АТО/ООС, куди пішов добровольцем. Далі працював в ДСНС. За кілька місяців до повномасштабної війни знову став на захист України – підписав контракт із ЗСУ. Воював в артилерійському дивізіоні 128 гірсько-штурмової бригади. Велику війну він зустрів командиром гармати, через деякий час перевівся в аеророзвідку.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.