Українські дрони уразили багато з намічених цілей у Росії – ISW

Війна, Новини

На думку експертів Інституту вивчення війни (ISW), запущені минулої доби українські безпілотники, імовірно, уразили багато з намічених цілей у Росії, про це може свідчити різниця у цифрах: українці заявили про понад 70 запущених дронів, росіяни сказали про 32 перехоплених.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на ISW.

Як повідомляється, українські сили провели велику серію ударів по цілях в Росії в ніч з 29 на 30 грудня і 30 грудня. Українські джерела у сфері безпеки повідомили західним та українським ЗМІ, що в ніч з 29 на 30 грудня українські сили запустили понад 70 безпілотників по російській військовій інфраструктурі та оборонно-промислових об’єктах поблизу Москви, Бєлгорода, Тули, Твері та Брянська.

Українські джерела охарактеризували ці удари як відповідь на російську атаку 29 грудня, яка стала найбільшою серією безпілотних і ракетних ударів по Україні з початку повномасштабного вторгнення.

Міністерство оборони Росії заявило, що російські сили перехопили 32 українських безпілотники в Брянській, Орловській, Курській і Московській областях в ніч з 29 на 30 грудня.

Аналітики зазначають, що розбіжність між російськими та українськими цифрами може свідчити про те, що українські сили уразили багато з намічених цілей.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.