Вчинив наїзд на велосипедиста та втік з місця поліції: поліція Прикарпаття розшукує керманича (фото)

Кримінал, Новини
Автопригода зі смертельними наслідками сталася на Коломийщині. 68-річний велосипедист помер на місці події. Обставини аварії встановлюють слідчі. Поліція проводить оперативно – розшукові заходи щодо встановлення місцеперебування водія.


Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на Поліцію Івано-Франківської області.


26 грудня о 18:00 надійшло повідомлення, що в селі Мишин, Нижньовербізької територіальної громади, сталась дорожньо-транспортна пригода.
На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група районного відділу поліції, слідчі обласної поліції, співробітники групи реагування патрульної поліції, експерти-криміналісти та медики.


На місці ДТП правоохоронці встановили, що невстановлений водій автомобіля «Хонда», рухаючись автодорогою зі сторони Коломиї у напрямку смт Яблунів, Косівського р-ну, не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожні обставини та вчинив наїзд на велосипедиста. Чоловік рухався в попутному напрямку.


У результаті автопригоди велосипедист – мешканець Стопчатова, Косівського району, 1955 р.н., загинув на місці події.


Водій залишив автомобіль неподалік місця ДТП та втік.


Поліцейські оперативно встановили власника транспортного засобу. Ним виявився 40-річний мешканець Коломиї.


Наразі правоохоронці проводять оперативно – розшукові заходи щодо встановлення місцеперебування керманича.


Слідчими відділу розслідувань злочинів у сфері транспорту Головного управління Нацполіції в області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 та ч. 1 ст. 135 Кримінального кодексу України.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.