До 9 років за ґратами засуджено уродженця Калуша за зґвалтування 16-річного хлопця

Кримінал, Новини

За публічного обвинувачення Галицької окружної прокуратури міста Львова суд визнав винним 39-річного уродженця Калуша у зґвалтуванні неповнолітнього (ч. 3 ст. 152 КК України).

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на Львівську обласну прокуратуру.

Його засуджено до 9 років позбавлення волі.

Прокурори в суді довели, що обвинувачений у липні 2022 року у лісовому масиві неподалік Львова, у підземному об’єкті, зґвалтував 16-річного хлопця.

Попередньо, юнак прийшов туди допомогти облаштувати бомбосховище. Фігурант, перебуваючи у товаристві з потерпілим, змусив його вжити алкоголь та в подальшому скористався безпорадним станом хлопця.

До набрання вироком законної сили обвинувачений знаходитиметься під вартою.

Досудове розслідування здійснювали слідчі слідчого відділу Львівського районного управління поліції №1 Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.