На Банковій розкрили, про що можуть говорити Зеленський та Орбан

Новини, Політика

В Офісі президента України заявляють, що можливі переговори з прем’єр-міністром Угорщини Віктором Орбаном можуть стосуватися широкого спектра двосторонніх відносин.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на заступника голови Офісу президента України Ігоря Жовкву в інтерв’ю “Інтерфакс-Україна“.

На запитання, про що можуть бути переговори з Орбаном, він відповів: “Про наші двосторонні відносини – а це широкий спектр і він не зводиться до питань нацменшин”.

“Можемо говорити про економіку, можемо говорити про транзит між сусідніми державами. Ми, безумовно, підготуємо цей візит і будуть працювати команди. Нічого кращого в дипломатії, ніж переговори віч-на-віч, не придумано”, – додав Жовква.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.