Командування внесло запит на мобілізацію 500 тис. військових – Арахамія

Війна, Новини, Політика

Лідер фракції “Слуга народу” Давид Арахамія заявив, що Кабмін повинен був 25 грудня подати у Раду законопроєкт про мобілізацію. Арахамія повідомив, що військове керівництво внесло запит про мобілізацію 500 тисяч військових.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на Арахамію в Telegram.

“Сьогодні (25 грудня – ред.) уряд мав би внести законопроект щодо мобілізації, над яким він працює на прохання військових.

Сподіваюся, колеги з Кабінету Міністрів найближчим часом закінчать свою частину роботи. Бо відсутність цього законопроекту породжує невизначеність і велику кількість фейків про блокпости, про “Дію” і т.д.

Алгоритм роботи не змінився. Військове командування внесло запит на мобілізацію 500 тис. військових. Уряд розробляє правила”.

За його словами, парламент очікує готовий документ, який можна буде обговорювати на комітеті Ради:

“Військові потребують вирішення своїх проблем. Суспільство хоче почути відповіді на усі чутливі питання”.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.