Кабінет Міністрів України продовжив до 2025 року звільнення від ПДВ та мита на низку товарів військового призначення

Економіка, Новини, Політика

Кабінет Міністрів продовжив до 1 січня 2025 року звільнення від ПДВ та мита на низку товарів військового призначення.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля.

Зокрема, ідеться про безпілотники, оптичні приціли, приціли нічного бачення, монокуляри та бінокуляри, переносні радіостанції, антидронові рушниці та багато іншого.

“Все це потрібно, аби ще краще забезпечити наші Сили безпеки та оборони. Посилення оборонних можливостей постійно на нашому порядку денному”, — наголосив Денис Шмигаль.
Крім того, Уряд вніс зміни, які дозволять долучити поліцію охорони до посилення безпеки в українських школах.
“Вже найближчим часом 500 поліцейських нестимуть службу в закладах освіти. Вони забезпечать охорону правопорядку, взаємодію з адміністраціями шкіл, пропускний режим”, — відзначив Прем’єр-міністр.
Глава Уряду зауважив, що разом зі створенням надійних та комфортних укриттів — це один із ключових елементів підвищення безпеки освітнього процесу.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.