Студенти-медики відвідали в’язнів з різдвяною програмою

Новини, Суспільство

З такою ініціативою виступив студентський аматорський театр «Amore» Івано-Франківського національного медичного університету.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Галицький кореспондент.

У вівторок, 19 грудня, Івано-Франківську установу виконання покарань відвідали студенти-медики.

«Різдвяне дійство із сучасними мотивами та професійна гра молодих людей полонили своєю красою всіх присутніх. Українським словом та піснею, хлопці й дівчата у сценічних образах, донесли радісну звістку про народження Божого Сина та вселили віру у перемогу України», — йдеться у дописі на сайті Молодіжної комісії Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

На завершення в’язничний капелан о. Арсен Панчак подякував художній керівниці театру «Amore» Ірині Олексин та учасникам творчого колективу за чудову різдвяну зустріч з ув’язненими.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.