Нетверезий та мав при собі наркотики в Івано-Франківську зупинили горе-водія

Новини, Суспільство

Водія з ознаками сп’яніння, який мав при собі наркотики, виявили івано-франківські патрульні.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Патрульну поліцію в Івано-Франківській області.

Так, на вулиці Стуса інспектори зупинили автомобіль Peugeot за технічну несправність.

Під час спілкування з 27-річним водієм, поліціянти помітили в останнього ознаки сп’яніння. Водій відмовився пройти освідування.

Інспектори, згідно зі ст. 34 Закону України “Про Національну поліцію”, провели поверхневу перевірку та виявили згорток з порошкоподібною речовиною білого кольору.

Поліцейські громадянина затримали та викликали на місце слідчо-оперативну групу. Наркотики вилучили та направили на експертне дослідження.

На водія патрульні склали протокол за ст. 130 (Відмова від проходження огляду на стан спʼяніння) та постанову за ст. 121 (Керування водієм транспортним засобом, що має несправності зовнішніх світлових приладів) КУпАП.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.